top of page
Yleisiä kysymyksiä
 
Sopiiko mikropigmentointi myös miehille?

- Mikropigmentointi sopii sekä naisille että miehille.

 
Miten mikropigmentointi tehdään?

- Ihon alle epidermiskerrokseen viedään väriainetta steriilillä neulalla. Mikropigmentoinnin värit ja muodot suunnitellaan ammattilaisen kanssa etukäteen. Mikropigmentointi pysyy ihossa 1-3 vuotta.

 
Mihin mikropigmentointia yleensä käytetään?

- Suosituimmat kasvojen kohdat mikropigmentoinnille ovat kulmat sekä silmän- ja huultenrajat.

 

Miten mikropigmentointia hoidetaan?

- Mikropigmentoidun alueen parannuttua käsiteltyä aluetta ei tarvitse erityisesti hoitaa. Parantumisvaiheessa suositellaan levittämään hoitovoidetta pigmentoiduille alueille ja välttämään esimerkiksi meikkausta, saunomista, aurinkoa ja hikoilua.

 
Sattuuko mikropigmentointi?

- Toimenpide ei satu samalla tavalla kuin perinteinen tatuointi, koska pigmentointi tehdään ihon ylempiin kerroksiin. Käsittely ei yleensä ole erityisen kivulias, koska mikropigmentoinnissa käytetään aina puudutusainetta. Mikropigmentointi voi kuitenkin nipistellä ja kutittaa.

 
Ketkä tekevät mikropigmentointeja?

- Mikropigmentointeja tekevät ammattitaitoiset, mikropigmentointiin erikoiskoulutuksen saaneet.

 
Miten varmistan, että mikropigmentoinnin lopputulos näyttää halutulta?

- Ennen mikropigmentointia käydään asiakkaan kanssa läpi mikropigmentointisuunnitelma. Myös sävyt sovitaan etukäteen. Mikropigmentointi näyttää aina muutaman päivän ajan haluttua tummemmalta, mutta väri tasoittuu nopeasti.

 

Sopiiko mikropigmentointi kaikille?

- Mikropigmentointi sopii lähes kaikille terveille aikuisille. Puudutusaineallergia, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv ja hepatiitti voivat olla este mikropigmentoinnille.

bottom of page