top of page
Tietoa ripsienpidennyksistä

 

Teen ripsienpidennyksia ns. minkkiripsillä, joilla tarkoitetaan kevyitä, pehmeitä ja laadukkaita synteettisiä ripsikuituja. Pidennys tehdään toivomuksiesi mukaan yksittäisillä ripsillä. Ripsipidennykset pysyvät 4-8 viikkoa, riippuen omien ripsien kasvusta. Ripsikuidut kiinnitetään aina yksi kuitu yhteen luonnonripseen. Näin ripset ovat siistit ja luonnolliset eivätkä vahingoita asiakkaan omia ripsiä. Oikein tehtynä ja hoidettuna ripsienpidennyksiä voi pitää vuodesta toiseen.
Ripsemme uudistuvat koko ajan ja joka päivä silmistämme putoaa muutama luonnonripsi. Ripsipidennyksiä on hyvä huollattaa 3-4 viikon välein, koska kun oma ripsi tulee tiensä päähän ja putoaa, putoaa myös ripsikuitu. Ripset eivät myöskään uusiudu molemmissa silmissä samaan tahtiin eli joskus saattaa toisesta silmästä lähteä ripsiä enemmän kuin toisesta. Ripsemme uusiutuvat ja putoavat myös ilman ripsienpidennyksiä eli pidennykset eivät aiheuta luonnonripsen putoamista. Pudonneen luonnonripsen tilalle kasvaa siis uusi ripsi (kuten esim. hiuksienkin kohdalla).

 

Volyymiripsipidennys (Hollywood-ripset)

 

Volyymiripset on uusi, ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään erityisen ohuita ja kevyitä ripsikuituja. Ohuiden ja kevyiden ripsikuitujen ansiosta yhteen omaan ripseen voidaan istuttaa jopa 2-7 ripsikuitua, kun tavalliseen ripsipidennykseen voidaan istuttaa vain yksi.
Tämän takia volyymiripsillä saadaan hieman tuuheammat ripset kuin mitä tavallisilla ripsipidennyksillä, mutta lopputulos on ohuiden ripsikuitujen ansiosta silti luonnollinen! Ilman minkäänlaisia liimaklimppejä tai yhteenliimautuneita omia ripsiä!

Volyymiripsiä hoidetaan ja pidetään samanlailla kuin tavallisiakin ripsipidennyksiä, joten jos sinulla on jo kokemuksia tavallisista ripsipidennyksistä, ja haluat ripsistäsi entistä tuuheammat, kokeile volyymiripsiä ja ihastu!

Jos sinulla on jo perus ripsipidennykset, ei niitä tarvitse poistaa vaan vaihto volyymiripsiin onnistuu huoltojen avulla.
Perus ripsipidennyken vaihto kokonaan volyymiripsiin tarvitaan yleensä noin 2 volyymihuoltoa, jotta saadaan kaikki tavalliset ripsipidennyskuidut vaihdettua volyymiripsikuituihin.
Ensimmäisellä kerralla kun tehdään tavallisen huollon sijasta volyymihuolto, kannattaa varautua siihen, että ero ei välttämättä ole ensimmäisen volyymihuollon jälkeen suuri verrattuna tavallisiin ripsiin. Tämä sen takia, koska ensimmäisen volyymihuollon jälkeen vain noin puolet ripsistä ovat volyymiripsikuituja ja puolet tavallisia ripsipidennyskuituja.

Volyymiripset sopivat erityisen hyvin henkilöille:

  • joilla on harvat omat ripset

  • jotka haluavat entistäkin tuuheammat ripset; volyymiripsillä saadaan ripsistä monta kertaa tuuheammat kuin tavallisilla ripsipidennyksillä.

  • tavallinen ripsipidennys ei tahdo pysyä. Tämä uusi ja ainutlaatuinen pidennystekniikka on toiminut ja kestänyt myös niillä asiakkailla hyvin, joilla ei normaalisti tahdo ripsipidennykset pysyä.

 

Fantasia ripset/Juhlaripset

 

Onko sinulle tulossa juhlat? Haluatko korostaa yksilöllisyyttäsi? 
Silloin Fantasia ripsienpidennykset on juuri sinulle! 
Mahdollista yhdistää eri materiaaleja ja värejä. Vain mielikuvitus on rajana!

bottom of page